Het Blue360sm-Advantage
Het Blue360sm-Advantage

Onderaannemers en applicators gebruiken onze producten voor elk soort bouwproject — commerciële gebouwen en infrastructuur om er maar enkele te noemen. Onze producten worden ondersteund door ons Blue 360sm Field Advantage-programma. Dit programma beschikt over experten die instaan voor klassikale opleidingen, aangepaste cursussen in uw faciliteit en ondersteuning en probleemoplossing op de site.

Hoogwaardige producten en waardevolle dienstverlening voor onderaannemers van commerciële gebouwen

Wij geven u een volledige opleiding over het correct omgaan met en de juiste installatie van producten. En wij helpen u met het kiezen van de kwalitatief beste oplossing om te voldoen aan de specificaties, samen met compatibele eersterangs accessoires. Wij doen alles wat we kunnen om uw imago voor het installeren van toonaangevende bouwproducten te verrijken.

Onze deskundige opleiding en ondersteuning op de site gaat over belangrijke oplossingen zoals:

  • Waterdichting, onder en boven het maaiveld

  • Brandbescherming

  • Injectieharsen om ondergrondse lekken te stoppen

Sterke duurzame betontechnologie voor producenten en applicators, vergezeld van uitgebreide ondersteuning

We zijn een pionier in beton. We hebben decennialang raad gegeven met producenten en applicatoren van voorgemengd en beton. Onze betontechnologie is vitaal voor het succes van mijlpaalprojecten.

Producenten kunnen met onze producten voor elke lading een mengsel maken dat aangepast is aan de meest strikte specificaties. Bovendien hebben wij complete systemen ontwikkeld om sterke, duurzame prefabcomponenten en werkbaar hoogwaardig spuitbeton te produceren en installeren.

Tenslotte biedt het Blue 360sm Field Advantage-team deskundig advies in de fabriek, tijdens het transport en op de site. Wij hebben zelfs een betonschool om de nieuwe applicators van uw team op te leiden.

Nieuws