Een compleet systeem voor de productie van hoogwaardig, architectonisch beton voor metselwerk.

Het DRY-BLOCK®-systeem werd succesvol gebruikt in duizenden betonnen metselwerk structuren om ongeëvenaarde vochtregulatie te bieden. Het is het meest gespecificeerd integraal waterafstotend systeem op de markt om vochtdoorlating van CMU (betonnen metselstenen) en metselspecie aan te pakken.

Het DRY-BLOCK®-systeem bestaat uit twee afzonderlijke beton hulpstoffen:

  • DRY-BLOCK® Block toeslagstof wordt door het beton gemengd tijdens het vervaardigen van de betonnen metselsteen.
  • DRY-BLOCK® Mortar toeslagstof wordt aan de metselspecie toegevoegd. De hulpstoffen in de metselsteen en metselspecie maken tijdens het uithardingsproces integraal deel uit van de cementmatrix.

Zij worden in de metselsteen en metselspecie ingesloten en zorgen voor een langdurige weerstand tegen waterpenetratie.

Toeslagstoffen voor architectonische blokken en harde elementen voor tuinaanleg

De meeste producenten van harde elementen voor tuinaanleg worstelen dagelijks met uitbloeiïngen. Onze OPTEC® productlijn van betontoeslagstoffen beheerst elk type uitbloeiïng. Tegelijkertijd zorgt ze voor meer kleurintensiteit en het verbeteren van fysieke eigenschappen.

Dankzij OPTEC® is het eindproduct sterk, duurzaam en waterafstotend. En door toevoeging van OPTEC® betonhulpstoffen wordt beton zeer werkbaar wat de productietijd tijdens de productiecyclus verlaagt.

Het volledig assortiment oplossingen voor producenten van grote volumes beton met lage zetmaat of niet-inzakkend beton

Bouwt u architectonische CMU's? Harde elementen voor tuinaanleg?  In beide gevallen hebben wij een aantal  hulpstoffen voor beton om de productie van hoogwaardige, duurzame betonnen producten te ondersteunen . Onze QUANTEC® lijn voorziet hulpstoffen voor beton die bewerkbaarheid en plasticiteit verbeteren. Ze bevorderen ook betere verdichting voor hogere betondichtheid en druksterkte.

De Blue360sm Field Advantage: bevordert de productiviteit en kwaliteit van metselwerk producenten

Onze Blue360sm Field Advantage experten staan tot uw dienst om productie-uitdagingen aan te gaan. Maakt u zich zorgen over een kwaliteitsprobleem of moet u uw productlijnen uitbreiden om te voldoen aan de behoefte van uw klanten? Wij zijn er om u te helpen.

Onze technische werfondersteuning omvat:

  • On-site productproeven en -testen

  • Verbeteringen van fabrieksprocessen

  • Erkende opleiding voor producenten van het DRY-BLOCK® systeem

  • Technische ondersteuning en probleemoplossing, zowel on-site als van op afstand

Blue360sm Field Advantage: ons team is uw team.