Uitzonderlijke materialen en producten liggen aan de basis van duurzame prefabbeton van topkwaliteit

Wij bieden een volledige lijn aan innovatieve producten en technieken voor de prefab/voorgespannen betonindustrie. Onze prefab-portfolio bevat chemische betonhulpstoffen, vezels, architectonische producten en unieke technologieën zoals het luchtbeheersysteem AIRtrac™.

Veel van onze producten zijn specifiek ontworpen voor de prefab-industrie zoals de sterk waterverminderende hulpstoffen uit de ADVA® Cast serie en de nieuwe Pieri Architectural Prefab portfolio Dankzij onze producten kunt u niet enkel hoogwaardige, duurzame en mooi prefab-componenten en -systemen produceren maar ook de productie-efficiëntie verbeteren

 

Onze innovatieve technologie garandeert de beste prefabproducten en -processen

Naast het creëren van hoogwaardige producten helpen we u bij de productie van beton van topkwaliteit door het ontwikkelen van baanbrekende technologieën om het productieproces te verbeteren. Dankzij het luchtbeheersysteem AIRtrac™ kunt u de totale luchtinhoud en -temperatuur van beton in realtime meten tijdens het mengen.  

Met AIRtrac™ hebt u inzicht in elke partij. Dit zorgt voor betere efficiëntie en algemene procesverbetering. Producenten kunnen tijd besparen door de mengtijd en batchverwerking aan te passen en geld besparen door minder batches af te wijzen en materialen te optimaliseren. Om het beste uit AIRtrac™ te kunnen halen voorzien wij een on-site opleiding en werken wij samen met klanten voor een algemene procesoptimalisatie

Ons team van prefabexperten zijn partners van onze klanten en de industrie

Training is just the beginning of what our Blue360sm Field Advantage team does to help customers boost their quality and efficiency.  Our precast specialists are experts in precast concrete and have decades of industry experience and involvement. They routinely share best practices, provide customized training, mix optimization, troubleshooting and other forms of technical support.  

GCP kan ook met klanten werken om de markt beter te begrijpen en plannen te ontwikkelen die voldoen aan strategische bedrijfsdoelstellingen.

Blue360sm Field Advantage: ons team is uw team.