Het Blue360sm-Advantage
Het Blue360sm-Advantage

Specificaties zijn belangrijk voor het succes van uw project. Daarom leiden specialisten,  die ervaring hebben met het schrijven van specificaties, ons Blue360sm Design Advantage-programma. Zij hebben reeds geholpen met de bouw van ongeveer elk type gebouw, gaande van commerciële gebouwen en hoge torens tot de grootste infrastructuurprojecten ter wereld.

Vertrouw op ons voor de keuze van materialen en technologieën die u nodig hebt om:

  • Uw specificaties te vervolledigen

  • Uw project met vertrouwen te bouwen

  • Te rekenen op haar structurele integriteit voor de komende decennia

Tijdens het schrijven van uw specificaties helpen wij bij de keuze en compatibiliteit van het product.

Vanaf de start van uw project kan ons team uw specificaties bekijken en zorgen voor de sterkste, meest duurzame en robuste producten. Wij kunnen ook de producten die u overweegt, evalueren om na te gaan of zij samen werken als systeem. En wij verifiëren of zij voldoen aan de eisen voor energiebesparing, veiligheid, gemak van installatie en onderhoud.

Omdat wij hebben samengewerkt met zoveel architecten kunnen wij u tot slot verzekeren dat uw keuze van product en technologie feilloos past in het projectontwerp.

Bescherm uw project voor de volgende generaties

GCP Applied Technologies heeft reeds decennialang oplossingen geleverd voor en samengewerkt met betonproducenten en bouwbedrijven. Tijdens deze jaren hebben wij uitgebreide kennis verworven in de wetenschap van sterk, duurzaam beton. En wij zijn zeer vertrouwd met de toepassing ervan bij projecten van de hoogste gebouwen ter wereld en complexe ondergrondse constructies voor tunnel- en mijnbouw.

Ons Blue360sm Field Advantage team biedt betonproducenten intensieve opleiding en ondersteuning in de fabriek. Daardoor zal uw project gebouwd worden met beton dat:

  • Minimaliseert gebreken
  • Veiligheid biedt bij brand en noodweer

  • Beschermt tegen aansprakelijkheid

  • Ww structuur generaties lang ondersteunt

En onze service experten geven raad op de werf om efficiënte, gedogen installatie te verzekeren. Daardoor zal uw structuur stevig en volgens specificaties gebouwd worden.

Nieuws