Onze oplossingen voor storklaar beton garanderen een mengsel van sterk, duurzaam en werkbaar beton

Sterk, duurzaam beton is de fundering van elk bouwproject. Maar beton moet niet enkel voldoen aan de specificaties van de ingenieur, het moet ook zeer werkbaar en eenvoudig te plaatsen zijn.

Al meer dan 50 jaar hebben we geavanceerde hulpstoffen voor beton en vezels ontwikkeld om de lading optimaal aan te passen voor elke toepassing. En hoog-performante materialen zijn slechts het begin. Wij voorzien ook de nieuwste technologieën en ondersteuning door vakkundige experten. Zij garanderen u  stortklaar beton bij levering op de werf.

Wij produceren het meest compleet assortiment materialen voor stortkklaar beton

Onze toonaangevende materialen voor voorgemengd beton omvatten:

  • Hulpstoffen voor beton: ADVA® sterk waterverminderende hulpstoffen gebruikt bij commerciële constructie van de hoogste gebouwen ter wereld tot de grootste infrastructuurprojecten. MIRA® gemiddeld-sterk waterverminderende hulpstoffen worden aan beton toegevoegd bij projecten zoals luxe woningen. 

  • Betonvezels: STRUX® macro-synthetische vezels zijn corrosiebestendig en gemakkelijker te hanteren dan staal. En we maken microsynthetische vezels die beschermen tegen corrosie en scheuren.

  • Additieven voor cement: onze uitgebreide lijn van additieven voor cement omvat HEA2® Maalhulpmiddelen en ESE® niet-chloride vroege sterkteontwikkeling bevorderende additieven, wat die re-agglomeratie voorkomen en de vloeibaarheid verbeteren.

Onze innovaties voor producenten van storklaar beton omvatten de nieuwste betontechnologieën en uitgebreide vakkundige service en ondersteuning.

Exclusief voor producenten van voorgemengd beton bieden wij Blue360sm Field Advantage Program. Onze vakkundige experten voorzien de opleiding, ondersteuning en probleemoplossing die u nodig heeft om de optimale lading te mengen en te leveren en storten het op de werf Wij bieden ook klassikale opleiding, educatieve lunchsessies en een grote bibliotheek met interactieve inhoud.

Blue360sm Field Advantage: ons team is uw team.