Carrières

Maak deel uit van een bedrijf met een legendarisch verleden—en een mooie toekomst

GCP Applied Technologies is een wereldleider in bouwproducten en technologieën.

GCP Applied Technologies bedient klanten in 100 landen met ongeveer 2.000 werknemers en meer dan 50 productiefaciliteiten wereldwijd. Wij zijn gevestigd in Cambridge (Massachusetts, VS).

Wil u graag werken voor een bedrijf met passie voor innovatie en een internationaal groeiend team van professionelen? Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde personen om ons te helpen met het leveren van topproducten, toegepaste kennis en uitstekende service om een meerwaarde te creëren voor onze klanten— en voor ons.

Carrièremogelijkheden bij GCP Applied Technologies zijn verspreid over vele gebieden zoals:

  • Onderzoek en ontwikkeling
  • Technische diensten
  • Commercieel, bedrijfsontwikkeling en functionele posities
  • Marketing

Bij GCP Applied Technologies wordt u uitgedaagd om uw kennis en ervaring om te zetten in praktische oplossingen en om resultaatgerichte verantwoordelijkheid te nemen. Wij nodigen u uit om meer te lezen over de huidige carrièremogelijkheden.

Marktleider

  • Nr. 1 in additieven voor cement
  • Nr. 2 in hulpstoffen voor beton
  • Nr. 1 in vooraf geplaatste waterdichting

Werkgeversbeleid van gelijke kansen: Minderheden/vrouwen/veteranen/mindervaliden

GCP Applied Technologies Inc. streeft naar het creëren van een diverse omgeving en is trots op haar beleid als werknemer van gelijke kansen. Alle gekwalificeerde sollicitanten zullen in overweging worden genomen ongeacht ras, kleur, religie, geslacht, genderidentiteit of genderexpressie, seksuele geaardheid, nationale origine, genetica, handicap, leeftijd, veteranenstatus of andere wettelijk beschermde status.

Bent u een gekwalificeerd persoon met een handicap of een veteraan met een beperking, dan kunt u een redelijke aanpassing vragen indien u door uw beperking geen/beperkt gebruik kunt maken van onze toegang tot GCPat.com Beals gevolg van uw beperking Voor een vraag naar redelijke aanpassingen belt u naar 1 617-876-1400 en vraag om  een vertegenwoordiger van HR te kunnen spreken.