Concrete Construction Using Cranes

Over GCP Applied Technologies

Een gefocust bouwbedrijf voor technologische producten.

GCP Applied Technologies is een nieuw bedrijf met een rijke geschiedenis.

In 2016 werd W.R. Grace gescheiden in twee onafhankelijke publieke bedrijven, Grace en GCP Applied Technologies. GCP Applied Technologies, gevestigd in Cambridge, Massachusetts, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de industrie en decennia van succes bij het creëren van nieuwe productcategorieën en markten.

Ons portfolio van bouwproducten omvat concrete en cementadditieven, bouwmaterialen en technologieën die bepaalde kwaliteit garanderen en de bedrijfsproductiviteit verbeteren. De meest succesvolle architecten, producenten, bouwers en aannemers van de wereld volgen GCP-merken en oplossingen voor hun bouwprojecten.

GCP is gericht op een gestaag groeiende mondiale bouwsector. Via ons Blue360sm Advantage helpen we klanten bij het oplossen van enkele van de meest complexe bouwuitdagingen in residentiële en commerciële gebouwen, infrastructuur en ondergrondse constructies.

Recente innovaties zijn onder meer het baanbrekende VERIFI® betonmanagementsysteem in doorvoer, CONCERA™ -toevoegingen voor Control Flow Concrete en SILCOR® Liquid Waterproofing. Daarnaast breiden we zijn commerciële en regionale succes in de tunneling- en mijnsegmenten verder uit met zijn TYTRO® Shotcrete-systeem.

Onze waarden

 • Toegepaste kennis - Onze knowhow en innovatie leveren resultaten op.
 • Professioneel - We doen de dingen goed en we doen het goede.
 • Focus - Onze prioriteiten zijn duidelijk en afgestemd.
 • Overtref - We overtreffen verwachtingen.
 • Succesvol klant - Wanneer onze klanten slagen, wij ook.

Een Stichting Global Construction Leadership

GCP helpt de wereld met vertrouwen te bouwen.   We zijn klant- en projectgericht met locaties in 100 landen en fabrieken, R & D en technische servicesites in meer dan 50 landen over zes continenten. Onze wereldwijde aanwezigheid zorgt ervoor dat klanten hoogwaardige producten ontvangen die waardevolle lagen en superieure oplossingen bieden die worden verbeterd door onze Blue360sm manier van denken.

Onze Merkenbelofte

We zijn geïnspireerd om de manier waarop de wereld is gebouwd te beïnvloeden. Wij zijn toegewijd aan de ontwikkeling van high performance producten, het voortdurende nastreven van vooruitgang in bouwtechnologieën, het vereenvoudigen van de complexiteit van de bouw wereldwijd en het leveren van waarde aan onze klanten.

   Het Blue360sm-Advantage

   Blue360sm Advantage is een geïntegreerd aanbod van producten, technologieën en expertise. Blue360sm Advantage biedt GCP-klanten een uniek zakelijk voordeel en een aangepast pakket producten, oplossingen en ondersteuning die zijn ontworpen om hun bedrijf te optimaliseren en te laten groeien.

   Vijf Blue360sm-voordelen combineren om klantwaarde te creëren:

   • Voordeel van productprestaties
   • Ontwerpvoordeel
   • Field Advantage
   • Intelligentie voordeel
   • Duurzaamheidsvoordeel

   GCP is een belangrijke strategische leverancier en partner van veel toonaangevende bedrijven op het gebied van Specialty Construction Chemicals, Specialty Building Products en services. Ze vertrouwen erop dat we de producten, kennis, gegevens, technologieën, diensten en mensen leveren die nodig zijn om hun producten beter te laten werken, hun projecten soepel te laten verlopen en hun bedrijf te laten floreren.

   Blue360sm Voordelen productprestaties

   Hoogwaardige producten vormen de ruggengraat van GCP. Al meer dan 50 jaar hebben onze producten een beschermde infrastructuur, gebouwen, huizen en meer. We lossen complexe bouwproblemen op met nieuwe en revolutionaire producten en oplossingen. Onze portfolio van toonaangevende merken omvat beton- en cementadditieven, waterdichting, luchtbarrières, brandbeveiliging en leksanerings- en reparatieproducten.

   U kunt GCP-producten in bijna elke fase van een bouwproject vinden. Onze beton-, cement- en aggregaatproducten verbeteren de kwaliteit van het geproduceerde materiaal. Materialen van betere kwaliteit betekenen sterkere, duurzamere wegen, bruggen, tunnels en funderingen die zijn gebouwd om bestand te zijn tegen de eisen van moderne infrastructuur. Onze oplossingen voor gebouwomhullingen beschermen residentiële huizen en commerciële gebouwen tegen milieu- en klimaatfactoren die degradatie en schade veroorzaken.

   Blue360sm Voordelen productprestaties. Omdat elk project, groot of klein, het beste beschermingsniveau verdient.

   Blue360sm Design Advantage

   Ons Design Advantage-team brengt experts uit heel GCP samen om het ontwerpproces te vereenvoudigen.

   Ons team maakt gebruik van jarenlange ervaring in stedelijke projectplanning en werkt samen met experts uit de hele organisatie. Van blauwdruk tot bouwen, we begeleiden ontwerpprofessionals door productselectie, specificatie en compatibiliteitsanalyse en bieden ongeëvenaarde training en technische ondersteuning. Onze missie is ervoor te zorgen dat de productselectie het hoogste niveau van duurzaamheid en prestaties biedt, terwijl gebouweigenaren, architecten en algemene aannemers in alle fasen van het project geld kunnen besparen en middelen stroomlijnen.

   Blue360sm ontwerpvoordeel. Alles wat u nodig heeft in één enkele bron.

   Blue360sm Field Advantage

   GCP Field Technicians hebben een diep inzicht in de bedrijfsactiviteiten van hun klanten, fundamentele operationele problemen en de unieke uitdagingen waarmee hun klanten op lokaal niveau worden geconfronteerd. We werken op verschillende manieren samen, van het geven van trainingen op GCP-locaties of in het veld op de bouwplaats, tot het delen van gegevens en analyse via technisch overleg en probleemoplossing. Onze klanten vertrouwen dagelijks op ons voor superieure, doorlopende technische service en ondersteuning.

   Blauw 360sm-veldvoordeel. Ons team is jouw team.

   Blue360sm Intelligence Advantage

   Het internet der dingen heeft de wereld veranderd. Bij GCP variëren we de manier waarop we de bouwuitdagingen van vandaag oplossen. We veranderen de sector met VERIFI® In-Transit Betonbeheer. Er is zoveel meer waar dat vandaan komt.

   In onze gezamenlijke werkruimte, The PIT, zijn we hard op het ontwikkelen van nieuwe manieren om gegevens vast te leggen en te onderhouden gedurende de gehele bouwlevenscyclus. We creëren eenvoudige methoden om bedrijfsrelevante gegevens beschikbaar te maken bij de klant binnen handbereik. We zijn op zoek naar slimme manieren om informatie te delen die onze klanten ondersteunt en helpt hen om verbeteringen in de operationele efficiëntie, productkwaliteit en materiaalgebruik te ontdekken.

   Blue360sm Intelligence Advantage. Gebruikmaken van de kracht van data om de gebouwde omgeving te transformeren.

   Blue360sm duurzaamheidsvoordeel

   We zullen producten en diensten leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten, terwijl we hen in staat stellen hun gebruik van natuurlijke hulpbronnen te verminderen en sterkere, slimmere structuren te bouwen die veiliger, energie-efficiënter en duurzamer zijn.

   Blue360sm duurzaamheidsvoordeel. Bouwen met de wereld in gedachten.