Het Blue360sm-Advantage
Het Blue360sm-Advantage

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen wij technologieën en oplossingen voor elk soort bouwproject. Wereldwijd vertrouwen architecten en aannemers wereldwijd op onze producten om te bouwen en te beschermen:

  • commerciële gebouwen
  • infrastructuur
  • de meest befaamde gebouwen ter wereld

De banden die wij gesmeed hebben met verdelers, zijn de sleutel tot ons succes.

Een portfolio van toonaangevende bouwproducten

Veel van onze producten waren een primeur voor de sector. En zij zijn meestal de eerste keuze van architecten en aannemers omwille van hun uitstekende kwaliteit. Wanneer u onze partner wordt, vertegenwoordigt u een portfolio gebaseerd op tientallen jaren innovatie, ontwikkeld in één van de 40 landen waar onze R&D labo's gevestigd zijn.

 

Onze verdelers halen voordeel uit nieuwe op klanten geïnspireerde innovaties

Wij werkten nauw samen met architectenbureaus, ontwerpers en bouwbedrijven en aannemers. Daardoor konden wij onze grenzen verleggen en producten creëren die een vooruitgang betekenden voor de bouwindustrie.

Als één van onze leveranciers kunt u gerust zijn dat u uw klanten de meeste geavanceerde bouwproducten op de markt aanbieden.

Wij bieden het volledig gamma aan geavanceerde bouwoplossingen die de groei van uw bedrijf stimuleren

Verdeelkanalen en partners variëren per land en regio. Maar één ding is zeker waar, ongeacht uw locatie: onze verkoop- en klantenservice werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u alles heeft wat u nodig heeft om de groei van uw bedrijf te stimuleren.

Als partner bieden wij u:

  • Aangepaste verkoop- en marketingopleiding, op locatie en in het klaslokaal

  • Nieuwe producten om een nieuwe bron van inkomsten te creëren

  • Onderwijs over nieuwe producten

  • Een complete waaier aan verkoop- en marketingtechnieken en interactieve inhoud

  • Projectleiders voor architectonisch gespecificeerde producten

En u heeft steeds toegang tot onze toegewijde klantenservice — op locatie en op afstand — om te helpen bij het oplossen van uitdagingen van de klant.

Nieuws