Overzicht
Overzicht

Veiligheid en Resultaten leveren

Wanneer u denkt aan vliegreizen, denkt u steeds aan twee woorden - veiligheid en prestaties. Dezelfde waarden gelden voor luchtvaartgerelateerde gebouwen Binnendringen van vocht, structurele & esthetische tekortkomingen in het beton of onregelmatigheden bij brandbeveiliging kan leiden tot aanzienlijke schade aan de structuur, hoge vervangingskosten en inkomstenverlies. Hier kunnen wij hulp bieden.

Wij bieden een waaier aan innovatieve producten en gepaste oplossingen voor alle gebieden van het luchthavencomplex– waaronder tunnels, platformen, start- en landingsbanen, parkings en terminals Al bijna 50 jaar bieden wij aan eigenaars, ingenieurs en aannemers de juiste oplossing voor hun belangrijke luchthavenprojecten. Wij combineren historische resultaten, geavanceerde technologie en ongeëvenaarde ondersteuning om de juiste oplossingen te verstrekken volgens de behoeften van de klant.

Waterdichtingsoplossingen gaan ondergronds in Las Vegas' McCarran Internationale Luchthaven

Bijna de helft van de bezoekers van Las Vegas komt aan met het vliegtuig. Dat maakt van de internationale luchthaven van McCarran één van de 10 drukste luchthavens in de Verenigde Staten.

Verbeterde technologie houdt in dat meer vliegtuigen kunnen landen. Maar de luchthaveninfrastructuur kon de miljoenen passagiers elk jaar niet langer aan. Bijgevolg koos het Clark County Department of Aviation ervoor een nieuwe Terminal 3 te bouwen.

De nieuweterminal bestond uit een ondergrondse tunnel met een geautomatiseerd treinsysteem voor de verbinding met de bestaande Terminal 1. Gezien het treinstation en de tunnel in de grondwaterspiegel lagen, was waterdichting van cruciaal belang.

De aannemers selecteerden tal van onze oplossingen om de uitdaging van de waterdichting op te lossen. Ze gebruikten uiteindelijk 600.000+ vierkante voet van PREPRUFE® en 70.000+ vierkante voet van BITUTHENE® waterdichting.

Installeren van brandwering en waterdichting in één van 's werelds drukste en grootste luchthavens

Incheon International Airport is 60 maal groter dan een voetbalveld. Het heeft ook 's werelds tweede grootste verkeerstoren. De luchthaven verwerkt jaarlijks 27 miljoen passagiers.

Natuurlijk vereist deze grote luchthaven een betrouwbare waterdichting en brandwering. Heel veel hiervan. Daarom kwamen de aannemers naar ons. MONOKOTE® gespoten cementgebonden brandwerende laag is reeds een halve eeuw lang wereldwijd de norm voor het beschermen van staalstructurentegen de effecten van brand.

Voor brandwering gebruikten zij ongeveer 51.000 m² MONOKOTE® producten voor de hoofdterminal, de algemene hangars en het Korean Air Cargo Centre. MONOKOTE® is veruit een van de meest toegepaste brandwerende materialen ter wereld.

Zij gebruikten ook meer dan 130.000 m² van onze GRACE ICE & WATER SHIELD® onderlagen voor dakafdichting. De oplossing beschermt tegen lekken, veroorzaakt door slagregen en ijsophoping wat leidt tot verlenging van de levensduur van de structuur.

Op andere manieren helpen we luchthavens in beweging te houden

Structureel beton: We offer a variety of admixtures and fibers to meet design and construction requirements. Corrosion inhibitors cost-effectively protect reinforcement in airport parking garages and elevated roadways. Using synthetic macro fibers and shrinkage-reducing admixtures mitigates cracking in floor slabs in baggage handling areas. And retarders and accelerators are employed routinely to accommodate temperature extremes and meet airport construction schedules for taxiways and landing strips.

Architectonische betonproducten: Our integral color and surface retarders may be combined to create architectural precast panels, precast/prestressed elements and decorative concrete pedestrian areas. Designers use contrasting pavement finishes to help with zoning and direction finding.

More Profiles