Overzicht
Overzicht

Belangrijke mijnbouwbedrijven vertrouwen op het TYTRO® systeem bij hun wereldwijde ondergrondse activiteiten.

Van de grootste ondergrondse koperactiviteiten in Chili en Australië tot toonaangevende goudmijnen in Canada, Verenigde Staten en Mexico, vertrouwen toonaangevende mijnbouwbedrijven op TYTRO® om operationele kosten te verlagen, stilstand bij graafwerken te minimaliseren, gewenste technische prestatie te bekomen en te en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Onze vakkundige technische specialisten van wereldklasse combineren een grondige kennis van betontechnologie met sterke technische toepassingsexpertise en zorgen daardoor voor een aanzienlijke, meetbare verbetering in kosten, prestatie, kwaliteit en veiligheid bij activiteiten in spuitbeton.

Stabiliteitsproblemen van een koolmijn oplossen met DE NEEF® Organosol injectieharsen

Koolmijnen hebben soms te kampen met zeer slechte grond aan de bovenzijde en ondergrond in sommige delen van de mijn. Deze uitdagingen kunnen opgelost worden door de opgehoopte brokken boven de longwall machine te stabiliseren en door afglijden van de bovenkant te voorkomen door gebruik van DE NEEF® polyurethaaninjecties met polyurethaan en organo-minerale injectieproducten voor het opvullen van de holtes zodat de lagen weer aan elkaar hechten.

Mijnbouwprojecten bereiken hogere efficiëntie en productiviteit met het TYTRO® spuitbeton systeem.

Aannemers uit Australië, Noord-Amerika, West-Europa en Latijns-Amerika hebben onze TYTRO® producten gebruikt bij gigantische mijnbouwprojecten.

TYTRO® werd gebruikt in de grootste kopermijn in Chili en is uitgegroeid tot de toonaangevende oplossing voor zowel mijnbouw- als bouwprojecten in Zuid Amerika. Enkele van de belangrijkste voordelen: aanzienlijke productiviteitsgroei en financiële voordelen.

Wij hebben uitgebreide ervaring met ondergrondse constructies, zoals enkele van de grootste en diepste ondergrondse mijnprojecten in Australië, Chili en Canada. Waar projecten u ook mee naartoe nemen, ons team van vakkundige technische specialisten van wereldklasse werkt met u op de site samen en creëert een efficiënt mengsel dat voldoet aan de behoeften van uw project.

TYTRO® versnelt de boorcycli en optimaliseert beton toepassingen bij een van de grootste ondergrondse mijnbouwactiviteiten van Australië.

De ondergrondse mijnen zijn gelegen in het noorden van Queensland, Australië. Zij bevatten een van 's werelds grootste kopermijnen, met schachten tot 1.800 meter diep.

Ons regionaal team van experten in spuitbeton en ondersteuninend personeel werkte nauw samen met het grondwerk personeel van de mijn. Samen ontwikkelden en optimaliseerden de teams een mengsel met het volledige TYTRO® hulpstofsysteem

Door het gebruik van TYTRO® realiseerde het grondteam belangrijke besparingen, met 10% minder materiaalkosten dan bij andere opties en terugkaatsing daalde tot op een één cijferniveau terwijl kwaliteit en veiligheid voor de site verbeterde. Zij zorgden ook voor een versnelling van de boorcycli met één of twee uren. De oplossing? Een hoogwaardig geoptimaliseerd mengsel dat zorgde voor een sterkte in vroeg stadium waardoor de toegang tot de booropening mogelijk werd en er verder kon gewerkt worden aan het bevestigen van de bouten.