Door Innovatie en expertise kan GCP waterdichting garanderen bij zeer bekende projecten zoals Crossrail in Londen.

Meer dan 2.000 m2 van het PREPRUFE® waterdicht membraan zorgt voor afdichting van het CrossrailTottenham Court Road Station.

Toen ontwerpers van Crossrail hoogwaardige waterdichting zochten voor de vele haltes langs het traject, vroegen zij GCP Applied Technologies om advies. En terecht.

Met meer dan 60 jaar ervaring, ondersteund door vakkundig personeel met een totale gezamenlijke kennis en ervaring van meer dan 3 eeuwen, is de GCP portfolio een onstuitbare kracht in waterdichting als bescherming tegen water, gas en schade door agressieve grondsoorten voor structuren onder het maaiveld.

​MEER OVER CROSSRAIL

Een sterke portfolio voor waterdichting

Reeds decennialang heeft GCP—voordien Grace Construction Products—producten en technologieën gelanceerd die een ommekeer betekenden voor de industrie.

BITUTHENE® is het eerste koud aangebrachte, zelfklevend waterdicht membraan. PREPRUFE®, met geavanceerde hechtingstechniek is het eerste vooraf aangebracht membraan voor beton en zorgt voor ondoordringbare afdichting ter bescherming van waterinfiltratie; PREPRUFE® Plus met ZIPLAP™ technologie, een snel en eenvoudig aan te brengen waterdicht membraan met zelfklevende dubbele overlappingen om moeilijke details te beschermen.

Vloeibare aangebrachte waterdichtingsoplossingen zijn onder andere  SILCOR® 900HA,een manueel aangebrachte naadloze oplossing met enkelvoudige laag die continue waterdichtheid garandeert bij oppervlakken. GCP ontwikkelde ADPRUFE® om doordringbaarheid en krimp bij droging van beton beduidend te reduceren.

Producten, die de GCP portfolio inzake waterdichting vormen, zorgen voor afdichting van bijna alle Crossrailstations.

Contacteer het team voor een gratis bezoek...

Tags
  • Mass transit
  • Onderaannemer
  • Preprufe®
  • Transportation Infrastructure
  • Water stop
  • Waterproofing