Het Blue360sm-Advantage
Het Blue360sm-Advantage

Onze Blue360sm Design Advantage  geeft u meer tijd u te richten op wat u het beste doet: het ontwerpen van het prachtigste, meest hoogwaardige gebouw of infrastructuurproject. Onze teamleden zijn bouwspecialisten die aan bijna elk type bouwproject hebben gewerkt. Van commercieel gebouw en residentiële woningen tot de grootste structuren ter wereld, wij hebben het zowat allemaal gedaan.

Naarmate u uw plannen verder uitwerkt en uw specificatie finaliseert, helpen we u bij het kiezen van de meest duurzame, houdbare en aantrekkelijke bouwmaterialen, systemen en technologieën om ervoor te zorgen dat uw project een daverend succes is.

We bieden individuele productselectie en compatibiliteits analyse tijdens de ontwerpfase van uw bouwproject

Ja, wij zijn experten in bouwproducten Wij zijn ook sectordeskundigen. En wij zijn er om hulp te bieden bij ontwerp en specificaties om ervoor te zorgen dat het bouwteam voldoet aan de specificaties van uw concept tijdens alle projectfasen.

  Onze Blue360sm Design Advantage professionals, met een achtergrond in de bouw en jarenlange ervaring in het werken met ontwerpers, bouwvakkers en onderaannemers, werken samen met een team van ingenieurs en begeleiden u bij het voltooien van:

  • CAD-tekeningen

  • Structurele en bedrijfsoplossingen voor de afdichting

  • Nazicht van plannen en specificaties

  • Analyse van product- en materiaalcompatibiliteit

  • Nazicht van indiening en detailtekeningen

  • Naleving van de brandklasse

  Het Blue360sm Design Advantage team werkt met u aan de bouw van een zo optimaal mogelijk commercieel gebouw.

  Het Blue360sm Design Advantage-team zal helpen ervoor te zorgen dat uw project gebouwd wordt om te blijven duren. Decennialang waren we  pionier in de ontwikkeling van innovatieve gebouwomhullingsproducten en -technologieën om enkele van 's werelds best bekende structuren te beschermen.

  Wij helpen u met het selecteren van hoogwaardige producten die uw gebouw beschermen tegen de zwaarste weersomstandigheden en de betonkwaliteit verbeteren, met behoud van de pracht van het interieur en de gevel. Ons volledig gamma van structurele en bouwoplossingen voor de afdichting werd ontworpen om te werken als een compleet systeem en omvat:

  Wij werken samen met u om uw project tijdig en binnen het budget te realiseren.

  Door raad te geven over het selecteren van de juiste producten voor uw plannen en specificaties versnellen we de voltooiing van uw project. Wij helpen u ook uw planning op schema te houden door het aanraden van gekwalificeerde aannemers van GCP Applied Technologies, die door jarenlange ervaring correct kunnen omgaan met onze producten en de installatie ervan.

  En de toewijding van ons team eindigt niet met de ontwerpfase. Doorheen het hele project bieden wij continue ondersteuning en bieden wij deskundige hulp aan u, de aannemer en onderaannemers. Het Blue360sm Design Advantage team heeft slechts één doel: tijdig en binnen budget voldoen aan de visie en specificaties van het project.

  Nieuws