Wie we zijn

Een bouwproducten technologie bedrijf

We zijn geïnspireerd om te beïnvloeden hoe de wereld is gebouwd. Wij zijn toegewijd aan de ontwikkeling van high-performance producten, het voortdurende streven naar vooruitgang in bouwtechnologieën, het vereenvoudigen van de complexiteit van de bouw wereldwijd en het leveren van waarde aan onze klanten.

leren over ons

Het oplossen van de bouwproblemen van vandaag.

Control Flow Concrete
kom meer te weten
Shotcrete Performance
kom meer te weten
Advanced Bond Waterproofing
kom meer te weten

Nieuws

50

productielocaties over de hele wereld

100+

Landen met GCP-klanten

2.000

werknemers

Kom bij ons team

Bij GCP wordt u uitgedaagd om uw kennis en ervaring op te zetten om te werken aan praktische oplossingen en eigendom te nemen voor resultaten. Wij nodigen u uit om meer te leren over onze carrièremogelijkheden vandaag.

kom meer te weten

Beleggen In Ons

Ons doel is een sterke financiële prestatie voor onze aandeelhouders, omdat we een bedrijf beheren die waarde creëert voor klanten, biedt kansen voor medewerkers en steunt onze gemeenschappen, met behoud van focus op veiligheid op het werk en milieu.

kom meer te weten
A construction products technologies company solving today’s construction challenges.
We are inspired to influence how the world is built. We are dedicated to the development of high-performance products, the continued pursuit of advancement in construction technologies, simplifying the complexities of construction worldwide and delivering value to our customers. Learn more about us.