Reken op ons voor een complete waaier aan passieve brandbeveiligingsproducten

Aannemers en ingenieurs die de grootste constructies ter wereld bouwen kiezen onze producten om zich te wapenen tegen vernietigende brandschade.

Wij produceren een waaier aan passieve brandbeveiligingsproducten voor elk soort commercieel gebouw. MONOKOTE® brandbeveiliging werd reeds gebruikt ter beveiliging van alle soorten gebouwen; hoogbouw, scholen, winkels, kantoorgebouwen en ziekenhuizen.

Onze producten hebben als doel de structurele elementen te isoleren tijdens een brand waardoor het verlies van integriteit van de structurele elementen vertraagt.  Al onze passieve brandbeveiligingsproducten worden ondersteund door ons team van experten die hulp bieden vanaf het initieel projectontwerp tot en met de toepassing.

MONOKOTE®-producten leveren superieure brandbeveiliging voor alle commerciële omgevingen

Wij hebben MONOKOTE® ontwikkeld om weerstand te bieden aan alle uitdagingen inzake brandbeveiliging bij commerciële constructies.  Monokote kan staal of beton in elke omgeving beschermen — verborgen of blootgesteld of aangetast door slijtage en vocht.

Het MONOKOTE®-portfolio omvat een aantal gespecialiseerde materialen.  Er zijn producten ontworpen voor industriële toepassingen zoals tunnels en petrochemische faciliteiten. Andere producten bieden hittebarrières over plastic oppervlakken zoals polyurethaan schuimplastiek (SPF). Er is zelfs een door UL-goedgekeurd materiaal voor de herstelling van MONOKOTE® MK-5, MK-6 en MK-10 producten: MONOKOTE® Patching Compound.

Al onze producten zijn cementgebonden, asbestvrij en eenvoudig te pompen en spuiten. Ze zijn efficiënt toepasbaar en worden zowel gebruikt als bescherming van een benedenverdieping als voor de top van een wolkenkrabber.

Blue360sm Advantage-programma's bieden nog meer brandbeveiliging

Wij weten dat brandbeveiliging één van de meest complexe aspecten is van commerciële gebouwen. Daarom worden al onze producten aangeboden met de extra voordelen van onze Blue360sm Design Advantage en Blue360sm Field Advantage-programma's.

De ervaren ingenieurs van ons Blue360sm Design Advantage team werken nauw samen met architecten voor de keuze van de juiste producten voor het project. Zij bekijken CAD-tekeningen en kiezen zo het perfecte systeem voor het ontwerp en de specificaties.

Ons Blue360sm Field Advantage-team helpt onze aannemers bovendien ook met:

  • Validatie van projectstart
  • Ontwerpadvies

  • Productkeuze

  • Waardeanalyse

  • Installatie-instructies

  • On-site ondersteuning en probleemoplossing

Blue360sm Total Business Advantage: de kracht van GCP-producten, prestaties en mensen.