Lekken stoppen hier

Ondergrondse bouwprofessionals vertrouwen op DE NEEF® oplossingen voor elk type project

Decennialang is DE NEEF® reeds de oplossing voor het duurzaam afdichten van waterlekken aan de bron van de oorzaak. Onze injectieharsen omvatten het volledige gamma van producten voor het afdichten van lekken, water controle en bieden oplossingen voor bodemstabilisatie.

Bij vele projecten worden onze injectieharsen en producten samen gebruikt als een compleet systeem. Maar onze snelle betrouwbare en duurzame producten zijn slechts het begin! De totaaloplossingen van DE NEEF® zijn ook functioneel voor lokale teams van hoogopgeleide installateurs, leveranciers en ingenieurs op de site.

Ongeacht het type lek, wij lossen het voor u op - altijd en overal

DE NEEF® injecties lossen het probleem snel op

Een actief lek betekent dure vertragingen voor uw project. Daarom zijn onze injectieproducten snelwerkend en ook eenvoudig toe te passen. Het DE NEEF® 1-component, polyurethaan injectiehars met gesloten celstructuur de eerste in zijn soort op de markt.

Hier is hoe u tijd en geld bespaart met onze oplossingen:

  • 1-component injecties: slechts één injectie nodig. Geen dubbele boring, gecompliceerde menging of reinigen van apparatuur waardoor u kostbare tijd bespaart. Er is ook minder kostelijk afval.
  • Geen verdunning, geen verlies: het is een simpele vergelijking: 100% hars + 100% injectietijd = 100% effectieve injectie. Lekken worden vanaf de eerste keer snel en duurzaam afgedicht.

Bewezen en duurzame injectie oplossingen

Wij zijn een betrouwbare partner die uitgebreide diensten biedt via ons Blue 360sm Field Advantage-programma. Het programma omvat experten, lokale teams, waar u zich ook bevindt, met inbegrip van:

  • Ervaren deskundige ingenieurs die training, ondersteuning en probleemoplossing bieden
  • Een netwerk van DE NEEF® gekwalificeerde verdelers en vertegenwoordigers die u op korte termijn helpen
  • Betrouwbare, door DE NEEF® opgeleide installateurs

En u kunt vertrouwen op DE NEEF® als oplossing voor lange termijn. Grondige productcontrole biedt 120 jaar levensduur. En onze technologiën hebben een gesloten celstructuur wat leidt tot langdurige afdichting en tevens toekomstige lekken uitsluit. Hoe groot de uitdaging ook is, wij hebben de oplossing. Lekken stoppen hier: snel. Bewezen. Duurzaam

Blue360sm Field Advantage: ons team is uw team.