Het Blue360sm-Advantage
Het Blue360sm-Advantage

Waarom kiezen zoveel bedrijven van voorgemengd beton om te werken met GCP Applied Technologies? Eén belangrijke reden: wij zijn een echte bedrijfspartner. Reken op ons voor innovatieve technologieën en deskundig advies en zorg ervoor dat uw bedrijf zich positioneert als 'the place to be' voor hoogwaardig werkbaar beton.

Leveranciers van voorgemengd beton vertrouwen op onze hulpstoffen, vezels en additieven om beton te produceren met een maximale verwerkbaarheid bij aankomst op de site. Dankzij onze innovatieve materialen kunt u mengsels ontwerpen die aangepast zijn aan de specificaties van elk project; van residentiële woningen en commerciële gebouwen tot belangrijke infrastructuur.

De toonaangevende oplossingen van GCP Applied Technologies omvatten:

  • ADVA® hoogwaardige waterverminderende hulpstoffen en superplastificeerders

  • STRUX® synthetische macro vezels

  • CONCERA™ reologie-modificerende waterverminderaar voor segregatie-resistent hoog vloeibaar beton

  • CLARENA® betonhulpstoffen voor materiaalbeheer

Onze innovaties in betontechnologie zorgen ervoor dat uw bedrijf van voorgemengd beton vooruitloopt op de curve.

Wij staan al meer dan 50 jaar aan de top van innovatie in beton. In 1992 revolutioneerden we de betontechnologie met onze ADVA® waterverminderende hulpstoffen met hoog bereik. ADVA® betonhulpstoffen maken voorgemengd beton zeer verwerkbaar door producenten de kans te geven de kenmerken van het beton met ongekende precisie te regelen. Bovendien vonden we de eerste krimpverminderende betonhulpstof ECLIPSE® en STRUX® synthetische macro vezels uit om verder te gaan met de ontwikkeling van betontechnologie.

Geniet van exclusieve voordelen die u samen met onze oplossingen voor voorgemengd beton worden aangeboden, zoals persoonlijk technisch advies.

Door onze decennialange samenwerking met leveranciers van voorgemengd beton hebben wij in de sector langdurige relaties en uitgebreide kennis in betontechnologie opgebouwd. Via ons Blue360sm Field Advantage-programma bieden onze deskundige ingenieurs technisch en uitvoerend advies in de fabriek en op de werf.

Voordelen zijn:

  • Klassikale opleiding zoals een betonschool 

  • Aangepaste opleidingssessies ter plaatse

  • Technische ondersteuning en probleemoplossing (ter plaatse en op afstand)

  • Advies bij productkeuze

Als uw partner bieden wij u een brede waaier aan services om te helpen bij de groei van uw bedrijf en uw imago in de betonindustrie te versterken.

Nieuws