Waarom werken bij GCP?

In 2016 kreeg ons bedrijf vorm toen W. R. Grace & Co. haar technologie inzake bouwproducten afsplitste.

Maak deel uit van iets speciaal

Onze waarden

Knowledge Applied: Our know-how and innovation deliver results.

Wij waarderen de knowhow en innovatie die leiden tot hoogwaardige realistische oplossingen. Inzicht en nuchtere functionaliteit maken van ons leiders die zich focussen op het relevante. Gegevens, analyses en kritisch denken zijn heel belangrijk voor ons.

Professioneel: wij doen dingen op de juiste manier en doen het juiste.

Wij luisteren en waarderen een gezond oordeel. Wij zijn voorzichtig en respectvol. Wij werken veilig en zijn goede beheerders van onze omgeving. Onze normen voor uitvoering en efficiëntie zijn hoog en wij komen onze beloften na.

Succes van klanten : wanneer onze klanten slagen, slagen wij ook.

Geen uitleg verschuldigd.

Beter presteren: wij overtreffen verwachtingen.

Wij hechten waarde aan de uitvoering, zelfs wanneer we de lat hoog leggen om doelstellingen op hoog niveau te bereiken. Prestatie — resultaten — daaraan meten wij onze inspanningen. Wij zijn succesvol wanneer we voldoen aan de verwachtingen van klanten en collega's, en aan de onze.

Focus: onze prioriteiten zijn duidelijk en afgelijnd.

Wij concentreren onze energie, inspanning en mogelijkheden volgens duidelijke, gedeelde prioriteiten. Wij zijn afgestemd op wat we zullen doen en op wat we kiezen om niet te doen. Door samen te werken verbeteren we continue en bereiken we wat we willen bereiken.

Op 4 feb. 2016 was GCP Applied Technologies beursgenoteerd met $1,42 miljard omzet en leidersposities in drie bedrijven wereldwijd. opHet was een geweldige start maar wij richten onze pijlen zelfs nog hoger.

Bij GCP Applied Technologies bouwen wij verder op onze rijke erfenis en continue evolutie om het hoofd te bieden aan toekomstige uitdagingen. Om onze cultuur en onze drijfveer te begrijpen, raden wij u aan onze missie en waardes te bekijken.

Onze missie

​Over de hele wereld leveren de werknemers van GCP Applied Technologies producten van wereldklasse, toegepaste kennis en uitstekende service om een meerwaarde te creëren.