GCP R&D duikt in reologieregeling voor spuitbeton

Het geavanceerd TYTRO® Shotcrete System van GCP Applied Technologies is speciaal ontworpen om te voldoen aan de voorwaarden bij ondergrondse tunnelbouw, samen met andere veeleisende spuittoepassingen voor spuitbeton. Het Research & Development team  van GCP won een prijs van de American Shot​crete Association (ASA) tijdens de World of Concrete 2016 voor hun revolutionair onderzoek naar reologieregeling, als vervanging voor siliciumdioxide.

Lees hieronder de R&D-studies voor meer achtergrondinformatie over dit onderzoek naar geavanceerde hulpstoffen voor beton…

GCP's bekroond onderzoek naar reologieregeling voor spuitbeton


EVALUATIE VAN HET GEBRUIK VAN COLLOÏDAAL SILICA ALS VERVANGING VAN SILICIUMDIOXIDE BIJ NAT SPUITBETON

Het doel van dit project was het evalueren van de bruikbaarheid van colloïdaal silica als vervanger van siliciumdioxide bij nat spuitbeton.

Ondergronds: verbetering van de eigenschappen van spuitbeton met een op pozzolaan gebaseerd hulpmiddel voor instellen van de reologie

Bij ondergrondse toepassingen zoals mijn- en tunnelbouw wordt spuitbeton wereldwijd gebruikt voor structurele ondersteuning van permanente openingen, bekledingen, en rotsstabilisatie.

Effect van op pozzolaan gebaseerd hulpmiddel voor het instellen dan de reologie op prestaties bij nat spuitbeton

Het doel van dit artikel is het voorstellen van de evaluatie van de prestaties van nat spuitbeton met een op pozzolaan gebaseerd hulpmiddel voor reologie regeling (RR) als vervanger voor siliciumdioxide (SD).

Een case study over de impact op de prestaties van een op pozzolaan gebaseerd hulpmiddel voor reologie regeling bij nat spuitbeton bij ondergrondse toepassing.

Dit atikel geeft de resultaten van een case study, uitgevoerd tijdens een belangrijke mijnbouwactiviteit, om de impact op de prestaties van een op pozzolaan gebaseerd hulpmiddel voor reologie regeling bij nat spuitbeton te beoordelen.

HET GEBRUIK VAN EEN OP POZZOLAAN GEBASEERD HULPMIDDEL BIJ NAT SPUITBETON

Het doel van dit artikel is de voorstelling van de evalutie van prestaties van nat spuitbeton met een op pozzolaan gebaseerd hulpmiddel voor reologie regeling; een vloeibaar product met nano afmetingen colloïdale silicadeeltjes met hoge pozzolane reactiviteit.

​TYTRO® SPUITBETONSYSTEEM

Tags
  • Aannemer
  • Beton
  • Concrete admixtures
  • Consultant
  • In the News
  • Onderaannemer
  • Oplossingen Ondergrond
  • Producent
  • Spuitbeton