Het Blue360sm-Advantage
Het Blue360sm-Advantage

Wij ontwikkelen al meer dan 50 jaar hoogwaardige bouwproducten en technologieën. Aannemers, ingenieurs en aannemers wereldwijd, komen naar ons voor elk type project, van commerciële gebouwen en infrastructuur tot woningbouw.

Maar wij bieden meer dan de meest geavanceerde producten van de sector. Al onze oplossingen worden ondersteund door een team van experten die uitgebreide diensten bieden, waaronder opleiding en ondersteuning, bij elke projectfase. Wij zijn er voor u na het doorknippen van het lint — en voor de volgende jaren.

Bouwen met vertrouwen: onze structurele oplossingen staan garant voor de sterkte, duurzaamheid en pracht van uw gebouw

Contractors use our concrete to build some of the world's best-known buildings. Since we've worked closely with concrete producers and construction firms for decades, we have the industry's most extensive body of knowledge on the science of long-lasting concrete.

Onze experten bieden intensieve opleiding en ondersteuning aan betonproducten in de fabriek. Daardoor zal uw project gebouwd worden met duurzaam beton dat:

  • Minimaliseert gebreken
  • Uw gebouw jarenlang ondersteunt
  • Zorgt voor een aantrekkelijke afwerking 
  • U beschermt tegen aansprakelijkheid

Bescherm uw gebouw tegen water, vuur en extreme weersomstandigheden

Wij bieden complete waterdichtingssystemen om uw gebouw te beschermen tegen waterinfiltratie, slagregen, vuur en luchtvochtigheid die uw gebouw aan de binnen- en buitenkant kunnen beschadigen.Onze oplossingen omvatten:

  • Fire protection: Insulates concrete and steel to delay loss of structural integrity
  • Waterproofing: Protects buildings from groundwater below grade and storms above grade

Daarnaast bevorderen onze waterdichtingsoplossingen energie-efficiëntie   en besparen ze u op onderhouds- en reparatiekosten.

Nieuws