PIERI® VBA, onze oplossing voor leveranciers van stortbeton

GCP Applied Technologies biedt fabrikanten van beton en hun aannemers een gamma van solventvrije oppervlaktebindingsvertragers aan voor uitgewassen wegenbeton.

Deze producten passen in de filosofie van GCP om bij te dragen tot het respect voor het milieu door productontwikkeling o.b.v. groene technologieën.

  Bio afbreekbaar Curing Water Aantal graden
PIERI® VBA 2012, 5
PIERI® VBA Micro en Macro - 2
PIERI® VBA 2002 - - 4

Oplossingen voor de Prefab-industrie

Geeft textuur aan prefab-betonelementen met PIERI® DRC. 

PIERI® DRC is een oppervlaktebindingsvertrager voor de prefab industrie. Het laat toe om na uitwassen van de oppervlaktelaag, een betonelement te bekomen waarbij de granulaten meer of minder uitgesproken zichtbaar zijn.

Innovatieve en duurzame oplossingen die het verschil maken

PIERI® VBA Bio Clean voor wegenbeton

Een ecologisch en milieuvriendelijk systeem dat propere werven garandeert en dat aangepast is aan alle omgevingsomstandighede

  • Uitgewassen wegenbeton: PIERI® VBA 2012, een oppervlaktebindingsvertrager, gecertifieerd bio afbreekbaar met curing eigenschappen
  • Decoratief drainerend beton : PIERI® Déco Drain,  een procédé dat  prestaties en esthetiek van beton combineert
  • Beschikbare uitrusting voor deze twee oplossingen : MOBY CLINE® VBA, een gepatenteerd autonoom uitwassysteem met onmiddellijke afzuiging en opvang van het spoelwater.

Geef een uitzicht van stenen aan uw betonelementen met PIERI® DRC 1000

PIERI® DRC 1000 laat toe om een gezuurd of licht gezandstraald uitzicht te bekomen los van de beperkingen van traditionele oplossingen.

De betonnen gevelelementen vervaardigd met deze innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing, passen perfect in de omgeving dankzij hun groot mineraal uitzicht.