TYTRO® levert efficiënte spuitbetonmengsels

GCP Applied Technologies heeft een nieuwe generatie hulpstoffen voor spuitbeton gelanceerd die ontworpen zijn om de geïnstalleerde kosten van spuitbeton te verminderen. Het TYTRO spuitbetonsysteem biedt lagere geïnstalleerde kosten door een aangepast mengseloptimalisatie van het mengselminimalisering van afval en verminderde cyclustijden.

Aangepast mengsel

Elk project heeft verschillende vereisten, uitdagingen en specificaties. Technische specialisten van TYTRO erkennen de behoefte aan aangepaste mengsels om te zorgen voor de gewenste prestatievereisten in spuitbeton. Met toegang tot laboratoria van wereldklasse garanderen de experten in spuitbeton van TYTRO dat professionele spuitbeton verwerkers de meest geschikte technische , geoptimaliseerde en kostbesparende mengsels krijgen voor elk project om hun doelstelling en kwaliteitsnormen te behalen.

Optimalisatie van het mengsel

Met het TYTRO® spuitbetonsysteem bereiken spuitbetondeskundigen belangrijke kostbesparingen (tot 30% lagere materiaalkost), dankzij geavanceerde mengoplossingen, aangepast aan de technische specificaties, plaatsingsvoorschriften en operationele behoefte van elk project. De mengsel oplossingen van TYTRO worden geleverd door een team van technische deskundigen op wereldniveau en een reeks geavanceerde middelen, gaande van snelle diagnostiek tot op de werf bewaking voor operationele uitmuntendheid van spuitbeton.

Minimalisering van afval

Wij helpen spuitbetondeskundigen om spuitbeton efficiënter te verwerken door het combineren van toonaangevende technologieën en mengsels en optimaliseren van vaardigheden middels praktische technische toepassingservaring.

HetTYTRO® spuitbetonsysteem vermindert de terugkaatsing aanzienlijk, tot niveaus van 5-8% door het verhogen van de hechting aan de rots en tussen lagen en door de cohesie van het mengsel te verbeteren. Ongeplande verwijdering en afvoer van afval kan vermeden worden door het verhogen van de productiviteit en prestatie van het project.

Kortere cyclustijden

Het TYTRO® spuitbetonsysteem werd ontwikkeld om het spuitproces te optimaliseren en de operationele kosten van spuitbeton te minimaliseren. Om optimale prestaties te bereiken, zorgt TYTRO® voor grotere laagdiktes per enkele doorgang en vermindert het de uitgraaf tijd door reeds in het vroege stadium sterkere niveaus te bereiken.

Tags
  • Aannemer
  • Concrete admixtures
  • Consultant
  • Injectiematerialen
  • Onderaannemer
  • Oplossingen Ondergrond
  • Oplossingen Structureel
  • Producent
  • Spuitbeton
  • Transportation Infrastructure