Corona-virus

20 maart, 2020


Aan onze geachte klanten,

De uitbraak van het nieuwe corona-virus (COVID-19) heeft een wereldwijde impact op de zakenwereld. Wij willen u verzekeren dat de focus van GCP Applied Technologies gericht is op het welzijn en de gezondheid van onze werknemers en klanten.

Veiligheid eerst

Voor de veiligheid van allen, zijn wij ertoe verbonden om strikt de regels te volgen van de Overheidsdiensten en de World Health Organization (WHO). GCP-werknemers die functies hebben die kunnen worden ingevuld door telewerken, doen dit. Ons team monitort de situatie dagelijks en neemt alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. We zullen blijven communiceren terwijl de situatie zich ontwikkelt.

Wij zijn open en bereikbaar

GCP heeft zijn team voor de continuïteit geactiveerd, bestaande uit leidinggevende functies in aankoop, suppliek chain en bedrijfsmanagement. Dit team coördineert over onze gehele organisatie een nauwe samenwerking om ervoor te zorgen dat wij snel kunnen reageren op de ontwikkelingen en uw behoeften. GCP heeft een sterke aanwezigheid in de gebieden die wij bedienen en onze operationele groep is volledig gefocusseerd op onze voorraden om elke impact op leveringen te kunnen vermijden moesten deze zich voordoen.

We zijn er voor u

Onze commerciële teams en klantendienst werken hard om te voldoen aan de noden van onze klanten. We zijn ons ervan bewust dat veel van onze klant onzeker zijn over hun leveringen. We begrijpen dit volledig en proberen tegemoet te komen aan bijzondere aanvragen waar we kunnen. We zijn er voor u. Neem gerust contact op met uw commercieel verantwoordelijke of onze klantendienst voor dezelfde dienstverlening als u van ons gewend bent.

GCP Applied Technologies/ De Neef Construction Chemicals BV: 015/24.93.60

Deze situatie zal natuurlijk snel blijven evolueren. Wij nemen de noodzakelijke stappen om de risico’s te beperken en de noden van onze klanten en leveranciers te behartigen. We verbinden ons ertoe u te informeren terwijl we allen tezamen werken om deze onverwachte en ongeziene situatie het hoofd te bieden.

Vanwege onze werknemers over de hele wereld, wens ik u en uw family een goede gezondheid toe. 

Bedankt,

Randy Dearth
President en CEO