ASB Tennis Centre wendt zich tot GCP Applied Technologies voor een oplossing

BITUTHENE® 5000 werd gebruikt bij de bouw van een stadion.
Project
ASB Tennis Centre
GCP oplossing
BITUTHENE® waterdichting
Overzicht
Overzicht

Het project

Het ASB Tennis Centre - gelegen in Parnell (Auckland, Nieuw Zeeland) – organiseert elk jaar het ASB Classic-damestornooi en de Heineken Open voor mannen. De sportinfrastructuur, gebouwd midden jaren '80, kreeg samen met Next Generation Clubs in 2010 een upgrade van $ 25 miljoen.

Met de voltooiing van de herinrichting in 2012, bestaat het stadion uit meerdere niveaus en biedt faciliteiten van wereldklasse, zoals tennisbanen op het dak, spa en sauna's, een crèche, cafés en een restaurant met buitenterras.

"BITUTHENE® 5000 is de ideale waterdichtingsoplossing voor betonoppervlakken zoals tennisbanen, met uitstekende waterdichtingseigenschappen en weerstand tegen elementen."

Het project bestaat uit een belangrijke facelift van alle tennisvelden en voorziet in een nieuwe parkeerplaats en recreatiefaciliteiten. Er werden tennispleinen op het dak gebouwd, recht boven het gymnasium van de faciliteit. De specificaties van de stadionbouw vereisten een volledige waterdichte plaat onder de kwalitatieve speeloppervlakken van de tennisvelden. De vereiste was duidelijk: geen lekken of interne vlekvorming werden getolereerd.

De belangrijkste uitdaging bij de bouw van het stadion was het BITUTHENE® 5000 zelfklevend waterdicht membraan dat gespecificeerd werd en gebruikt onder alle nieuwe tennisbanen, inclusief de tennisbanen op het dak boven het park.

BITUTHENE® 5000 is een hoogwaardig en degelijk waterdicht membraan en uitermate geschikt om te gebruiken onder het asfaltoppervlak van de tennisbanen. Dit sterk membraan bezit een hoge sterkte, een hittebestendig net en is lek-, vocht-, en waterbestendig. Geleverd als zelfklevende, koud toegepaste rollen, is het veilig en zeer eenvoudig toe te passen.

BITUTHENE® 5000 is de ideale waterdichtingsoplossing voor betonoppervlakken zoals tennisbanen, met uitstekende waterdichtingseigenschappen en weerstand tegen elementen.

Blue360sm Total Business Advantage: de kracht van GCP producten, prestatie en mensen.

gcpat.be | België klantenservice: + 32 15 24 93 60


GCP Applied Technologies Inc., 2325 Lakeview Parkway, Suite 450, Alpharetta, GA 30009, USA
Dit document is alleen geldig op de laatst bijgewerkte datum hieronder en is alleen geldig voor gebruik in België. Het is belangrijk dat u altijd verwijst naar de momenteel beschikbare informatie op de onderstaande URL om de meest actuele productinformatie te verstrekken op het moment van gebruik. Aanvullende literatuur zoals handleidingen voor aannemers, technische bulletins, detailtekeningen en gedetailleerde aanbevelingen en andere relevante documenten zijn ook beschikbaar op www.gcpat.be. Informatie die op andere websites wordt gevonden, mag niet worden ingeroepen, omdat ze mogelijk niet up-to-date zijn of van toepassing zijn op de voorwaarden op uw locatie en wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud ervan. Neem contact op met de GCP-klantendienst als er conflicten zijn of als u meer informatie nodig hebt.

Last Updated: 2023-03-13

https://gcpat.be/nl-be/about/project-profiles/asb-tennis-centre-turns-gcp-technologies-solution